Vinluncher

 

Vinluncher hos oss!

Kom och njut av härlig  lördagslunch med matchande viner!

Varje vinlunch serveras en tre rättersmeny och vin med ett teama, det kan vara vin från ett specifikt område, land eller en druvsort så som Italienska viner eller att vi följer ett mat tema. Samtidigt som du sitter ner och blir serverad lunch, provar du fantastiska viner till som vår sommelier Hanna Eriksson har tagit fram och får presenterade för ditt sällskap av vår sommelierer och fantastiska personal.

Vi sprider ut tiderna för ankomst mellan 12, 12.30, 13, 13,30 så att ingen trängsel uppstår och ni sitter endast med ert sällskap som just nu är max fyra personer.

Följ oss på Instagram och Facebook för att se när kommande datum är för att säkra din plats! Bord bokar du online eller via telefon på 090-156321

3 rätter inklusive vin 525 kr. Vi börjar 12.00 varje lördag medans baren öppnar 11.30 så man hinner med en fördrink eller ett glas bubbel inspirerat av temat.

Varmt välkomna på en unik lördagslunch i vinets tecken, vill du var med på vinlunchens mailinglista så maila till hanna.eriksson@umeafolketshus.se

 
 
Datum och teman för kommande vinprovningar läggs upp här så fort det blir aktuellt.
 
17/4 – FULLBOKAD, endast väntelista möjlig (Loire)
 
24/4 – FULLBOKAD, endast väntelista möjlig (Alsace)
8/5 – FULLBOKAD, endast väntelista möjlig (Österrike)
22/5 – FULLBOKAD, endast väntelista möjlig (Grillat)
12/6 – FULLBOKAD, endast väntelista möjlig (Rosé)
 
 
 
I vårt kök lagas mat från grunden utan genvägar.