Om TC

TC mat & bar

Varmt välkommen till Umeås mest centrala restaurang och bar. Gillar du också att gå ut och äta tillsammans med familj och vänner, ta ett glas, kolla på människor som passerar eller ladda för en härlig kväll med vännerna. Då har du hamnat rätt!

Vi kombinerar en folklig atmosfär med riktigt bra mat på säsongens råvaror. I vårt kök lagas mat från grunden utan genvägar. TC är en restaurang där du kan ta del av lunch, à La Carte, skönt barhäng, festvåning och stans bästa uteservering sommartid. Menyn karaktäriseras av naturliga, tydliga och rena smaker.

För oss är det självklart att leverera en personlig service i toppklass i vår moderna restaurang. Vi som jobbar drivs alla av att ge dig som gäst en minnesvärd upplevelse som du vill komma tillbaka för.

Vi värnar om miljön

Vi jobbar stenhårt för att minimera vår miljöpåverkan och är riktigt stolta över att vara en Svanenmärkt restaurang. Svampen och bären plockas i de västerbottniska skogarna, fisken kommer från norrländska vatten och kött från svenska gårdar, så långt det är möjligt. Allt för att skapa en så hållbar restaurang som möjligt.

Vi ses på TC!

I vårt kök lagas mat från grunden utan genvägar.
Det är en härlig känsla att få jobba med det man brinner för, och det gör vi på TC.
/Javier, Köksmästare